Over Gastouder Lisa 

Beste ouders/verzorgers, mijn naam is Lisa, ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vriend op het KNSM eiland in Amsterdam.

Mijn achtergrond; oppassen doe ik al vanaf mijn 10e. Sinds ik in Amsterdam woon heb ik dit ook altijd 2 dagen naast mijn studie gedaan. Ik heb de studie ‘allround styling’ afgerond aan Academie Vogue. Vervolgens heb ik een tijdje gewerkt als styliste. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Ik merkte echter dat dit werk niet voldoende bij me paste. Het werken met kinderen daarentegen, geeft mij veel meer energie en plezier. Zodoende ben ik mij verder gaan oriënteren. In 2016 hoorde ik over het werken als gastouder. Ik ben toen meteen begonnen met de studie en werk sindsdien met heel veel plezier als Gastouder. Beste keuze ooit!

Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen, is dat ze eerlijk en oprecht zijn, daar geniet ik erg van. Zo ben ik zelf ook. Ik ben een open boek en ben niet iemand die snel een oordeel heeft. Ik ben een nuchtere Groningse, maar ook gevoelig; als in dat ik dingen goed aanvoel. Ook sta ik sterk in mijn schoenen en kan zeker tegen een stootje. Ik ben geduldig en kan veel hebben.

Door kinderen word ik omschreven als de strengste, maar ook leukste en grappigste gastouder. Kinderen (en ikzelf) houden van regels en regelmaat, maar ook van lekker gek doen, grapjes maken. Ik hou van humor. Lachen is gezond! Ik hou van spelletjes, spelen, knutselen en ga graag met ze naar buiten. Ik heb ervaring met alle leeftijden, van 2 maanden tot tieners. Ik steek graag de handen uit de mouwen en ben een ondernemend type.

Mijn doel als gastouder is het bieden van een veilige, warme en liefdevolle omgeving, waar kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn en met veel plezier komen. Ik vind het heel belangrijk creatieve dingen met de kinderen te doen en om elke dag met de kinderen naar buiten te gaan, boekjes te lezen en ze spelenderwijs dingen te leren.

Ik hou ook erg van fotograferen, dus verwacht ook elke dag een foto van je kleine te ontvangen.

Verder beschik ik over een:

- MBO Diploma Helpende Zorg en Welzijn Gastouder -VOG

- EHBO voor baby ́s en kinderen

Heb ik jullie interesse gewekt? Kom dan vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. De koffie/thee staat klaar!

Locatie

De opvang is gevestigd op het KNSM Eiland in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.